• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Koraal

Koraal wordt vaak gebruikt in sieraden en decoratieve voorwerpen, maar het wordt niet beschouwd als een edelsteen. Koraal is het skeletachtige overblijfsel van kleine zeedieren die kolonies vormen. Desondanks heeft koraal symbolische en spirituele betekenissen en wordt het in bepaalde tradities en geloofssystemen gewaardeerd om zijn energetische eigenschappen.

De spirituele werking van Koraal...

Koraal wordt beschouwd als een beschermende steen, vooral tegen negatieve energieën en invloeden. Het kan dienen als een schild en helpen om de drager te beschermen tegen negatieve emoties, energie en psychische aanvallen.

Daarnaast stimuleert het ook je spirituele groei en transformatie. Het kan helpen bij het openen van de intuïtie, het bevorderen van spirituele inzichten en het versterken van de verbinding met het hogere zelf en het spirituele rijk.

De mentale werking van Koraal...

Koraal bevordert het emotionele harmonie en balans. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties, en het stimuleren van vrede, rust en een gevoel van welzijn.

Ook stimuleert hij levensenergie en vitaliteit. Het kan helpen bij het verhogen van de fysieke energie en het verbeteren van de doorstroming van levenskrachtenergie door het lichaam.

De lichamelijke werking van Koraal..

Koraal wordt vaak gebruikt vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen. Het wordt gebruikt bij de behandeling van ontstekingsgerelateerde aandoeningen zoals artritis, gewrichtspijn en huidaandoeningen.

Ook verbeterd het de bloedsomloop en zuurstof- en voedingsstoffenstroom door het lichaam. Dit kan bijdragen aan een gezonde bloeddruk en een betere algehele gezondheid.

Als laatste stimuleert het gezonde botten en tanden. Dit is bijvoorbeeld erg geschikt als je last hebt van aandoeningen als osteoporose.

Reinigen en opladen...

Koraal kan op allerlei manieren gereinigd worden, maar het is een hele kwetsbare steen, dus kan snel breken. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023