• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Koper

Koper wordt over het algemeen niet beschouwd als een edelsteen, maar als een metaal. Het is echter mogelijk om koper in bepaalde vormen te vinden die worden gebruikt als decoratieve stenen, in sieraden of voor energetische doeleinden. Dit zijn dan vaak vormen van Borniet, Cupriet of Chrysocolla.

Koper wordt echter wel vaak gebruikt in de wereld van kristallen en edelstenen, omdat het een geleider en versterker is van energie. Het kan helpen bij het versterken van de energetische eigenschappen van andere stenen en kristallen.

De spirituele werking van Koper...

Koper wordt geassocieerd met het bevorderen van een vlotte energiecirculatie in het lichaam. Het kan helpen bij het stimuleren en balanceren van de energiekanalen, waardoor een vrije stroom van levenskrachtenergie mogelijk is. Dit kan leiden tot een gevoel van vitaliteit en harmonie.

Daarnaast wordt het ook gezien als een beschermend metaal tegen elektromagnetische straling. Het wordt verondersteld een schild te bieden tegen negatieve energieën en elektromagnetische vervuiling die wordt gegenereerd door elektronische apparaten.

Vanwege zijn geleidende eigenschappen wordt hij ook gebruikt om de verbinding met het spirituele rijk te vergemakkelijken. Het wordt gezien als een metaal dat kan helpen bij het ontvangen en zenden van boodschappen uit het universum en het versterken van intuïtieve vermogens.

De mentale werking van Koper...

Koper stimuleert mentale focus en concentratie. Het kan helpen om de geest te kalmeren en afleidende gedachten te verminderen, waardoor je je beter kunt concentreren op taken of studie.

Ook heeft het een positieve invloed op de geest en helpt het bij het bevorderen van optimisme en een positiviteit. Hierdoor is het bijvoorbeeld erg geschikt om negatieve gedachten en stemming te verminderen.

Daarnaast stimuleert het creativiteit en inspiratie. Het kan helpen bij het openen van de geest voor nieuwe ideeën en het bevorderen van artistieke expressie.

De lichamelijke werking van Koper...

Koper wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen. Het verlicht symptomen, zoals pijn en zwelling. Sommige mensen ervaren verlichting van artritis en gewrichtspijn door het dragen van koperen sieraden.

Daarnaast heeft het een positieve invloed op je bloedsomloop. Het kan helpen bij het verbeteren van de zuurstof- en voedingsstoffenstroom door het lichaam.

Reinigen en opladen...

Koper is niet geschikt om met water te reinigen, omdat het na verloop van tijd gaat oxideren. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023