• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Kleurloze (witte) Apatiet

Witte apatiet is een minder bekende, maar even fascinerende variant van het mineraal apatiet. Hij is zeldzamer dan bijvoorbeeld de blauwe of groene apatiet. Witte apatiet varieert van melkachtig wit tot bijna doorzichtig wit, soms met een parelachtige glans.

De werking van Witte Apatiet...

Witte apatiet wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van spirituele groei en het versterken van de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus. Het wordt gezien als een steen die helpt bij meditatie en spirituele bewustwording. Deze steen wordt geacht te helpen bij het zuiveren van energievelden en het bevorderen van mentale helderheid. Het kan helpen bij het verwijderen van negatieve energie en het herstellen van balans en harmonie. Witte apatiet is verbonden met de kruinchakra (Sahasrara), die verantwoordelijk is voor spirituele verbinding en verlichting. Het kan helpen bij het openen en activeren van deze chakra, wat bijdraagt aan een diepere spirituele ervaring.

Witte apatiet kan helpen bij het verbeteren van mentale helderheid en het stimuleren van intuïtie. Dit maakt het een nuttige steen voor mensen die streven naar zelfontdekking en innerlijke wijsheid. Net als andere apatietvarianten, kan witte apatiet helpen bij het verbeteren van focus en concentratie, wat nuttig is voor studenten en professionals die zich op complexe taken moeten concentreren.

Witte apatiet wordt soms geassocieerd met de gezondheid van botten en tanden vanwege zijn fosfaatgehalte. Witte apatiet kan bijdragen aan een gevoel van verhoogde energie en algehele vitaliteit, hoewel deze effecten meer spiritueel dan fysiek van aard zijn.

Reinigen en opladen...

Apatiet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023