• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Kiwi Jaspis

Kiwi jaspis is een variëteit van jaspis, een veel voorkomend type chalcedoonkwarts. Ze staat bekend om haar opvallende groene kleur, die doet denken aan de huid van een kiwi. Kiwi jaspis heeft een levendige groene kleur met donkerdere patronen of vlekken, vergelijkbaar met de kleur van een kiwi. Het heeft vaak een aardse uitstraling.

De werking van Kiwi Jaspis...

Kiwi jaspis wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele en genezende eigenschappen. Kiwi jaspis wordt vaak gebruikt om aarding en stabiliteit te bevorderen. Ze kan helpen om meer in contact te komen met de fysieke wereld en een gevoel van evenwicht te creëren. Ze wordt gezien als een steen die kan helpen bij het kalmeren van emoties en het verminderen van stress en angst. Ze kan bijdragen aan een gevoel van innerlijke rust.

Kiwi jaspis wordt soms beschouwd als een beschermende steen die negatieve energie kan afweren. Mensen gebruiken kiwi jaspis in meditatie om hun spirituele ontwikkeling te ondersteunen en een diepere verbinding met de aarde te creëren.

Ze wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, wat kan helpen bij het bevorderen van liefde, compassie en zelfacceptatie.

Reinigen en opladen...

Kiwi Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023