• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Jaspis

Jaspis komt in heel veel verschillende vormen voor. Het is vaak een combinatie van de Jaspis kwarts met een andere steensoort. Varianten van Jaspis zijn bijvoorbeeld de Dalmatiër Jaspis, Regenboog Jaspis, Kambaba Jaspis en nog veel meer. De enige stenen die eigenlijk geen Jaspis zijn, zijn de Bumblebee en K2 Jaspis.

Het kan een tijdje duren voor je de effecten van de steen merkt. Hij is namelijk erg langzaam werkend, maar wel doeltreffend.

De steen wordt onder andere gevonden in Australië, Mexico, India, Rusland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van Jaspis...

Jaspis heeft een sterke stimulerende werking op spiritueel vlak. Hij stimuleert onder andere sjamanistisch reizen, pendelen, contact maken met hogere energieën en nog veel meer.

Ook reinigt hij je chakra's en aura van negatieve energie, waardoor ook je trilling verhoogd wordt. De steen helpt je ook hierbij wel geaard te blijven.

Daarnaast beschermt Jaspis je tegen stralingen en electrosmog.

De mentale werking van Jaspis...

Jaspis is een steen die ervoor zorgt dat je vastberaden bent om je doelen te behalen. Hij laat je niet twijfelen als je bijvoorbeeld een probleem moet aanpakken.

Daarnaast stimuleert de steen je organisatorische vaardigheden, waardoor hij bijvoorbeeld erg geschikt is om bij je te dragen tijdens het werk.

Jaspis zorgt ervoor dat je oprecht, eerlijk en hulpvaardig in het leven komt te staan. Daarnaast stimuleert het je fantasie en snel denken in oplossingen.

De lichamelijke werking van Jaspis...

Jaspis heeft een positieve werking op langdurige ziektes, bloedsomloop, darmen, spijsvertering, geslachtsorganen, ontgifting en je middenrif.

Reinigen en opladen...

Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023