• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Iris Agaat

Iris Agaat, of Regenboog Agaat, is een relatief zeldzame agaat variant. Wanneer je deze steen tegen het licht houdt, vertoont deze super mooie regenbogen. De kleuren doen denken aan de Griekse godin Iris, waar deze steen dan ook naar vernoemt is. Iris is de boodschapper van de goden. Iris Agaat komt meestal uit Indonesië.

Esotherisch staat de Iris Agaat voor transformatie. De snel overgaande kleuren inspireren je in jouw persoonlijke transformatieproces. Deze steen kan je leren om verder te kijken dan wat je in het eerste opslag ziet. Hij staat symbool voor moed en kracht. Hij kan je net even dat zetje vertrouwen geven wat je op dat moment misschien nodig hebt. Doordat deze edelsteen een oppervlakkig zicht doorbreekt, kan hij je helpen om je muren te laten zakken en de waarheid te zien.

Reinigen en opladen...

Iris Agaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Echter zijn dit vaak dunne schijfjes en zijn ze kwetsbaar voor breuken. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023