• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Hyaliet Opaal

Hyaliet-opaal, of gewoon Hyaliet, is een opaalvariëteit die bekend staat om zijn kleurloze tot lichtblauwe of groenachtige uiterlijk en zijn glazige, transparante tot doorschijnende kwaliteit. Wat hyaliet-opaal onderscheidt van andere soorten opaal is het gebrek aan kleurenspel, de karakteristieke irisatie die te zien is in kostbare opalen. In plaats daarvan wordt hyalietopaal gewaardeerd om zijn helderheid en glasachtige uiterlijk. Hyaliet Opaal kan ook reageren op UV-licht, waaronder hij fel geel tot groen op kan kleuren.

Hyaliet-opaal vormt zich in silicarijke omgevingen, vaak in combinatie met vulkanische activiteit of afzettingen in hete bronnen.

De werking van Groene Opaal...

Hyaliet Opaal kan de energiestroom in het lichaam en de omgeving versterken. Deze versterking kan de effecten van andere kristallen of spirituele oefeningen versterken, waardoor het een nuttig hulpmiddel wordt voor meditatie, genezing en manifestatie. Hyaliet kan je ondersteunen bij het helder nadenken. Hierdoor kun je gaan ervaren dat je misschien wat makkelijker besluiten kun nemen en meer overzicht kunt gaan ervaren in situaties. Deze helderheid strekt zich ook uit tot spirituele zaken en helpt bij meditatie en innerlijke verkenning.

Hyaliet wordt geassocieerd met het kruinchakra, wat het centrum is van spiritueel bewustzijn en verbinding met hogere rijken. Er wordt gedacht dat het de communicatie met goddelijke energieën, spirituele gidsen en iemands hogere zelf vergemakkelijkt. Hyaliet kan een kalmerende en verzachtende energie hebben die stress, angst en emotionele onrust kan helpen te verlichten. Het kan een gevoel van vrede en sereniteit bevorderen, waardoor je negatieve emoties kunt gaan proberen los te laten en een groter emotioneel evenwicht kunt gaan ervaren. Door de helderheid van het denken te vergroten, de energiestroom te versterken en de verbinding met hogere rijken te vergemakkelijken, wordt aangenomen dat hyaliet opaal de spirituele groei en evolutie ondersteunt. Het kan je helpen op je spirituele reis door begeleiding, inzicht en inspiratie te bieden.

Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023