• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Howliet

Howliet is een witte steen met allemaal grijze lijnen (ofwel aders) die eroverheen lopen. Er bestaat ook een blauwe versie van Howliet, maar die wordt vaak als Turqureniet (of neppe Turkoois) verkocht.

De steen lijkt enorm op Magnesiet. Zo erg dat ze met het blote oog vrijwel niet van elkaar te onderscheiden zijn, maar uit testen blijkt dat ze toch een andere samenstelling hebben.

De spirituele werking van Howliet...

Howliet heeft de kracht om verschillende spirituele dimensies met elkaar te verbinden, waardoor jouw geest ook makkelijker informatie kan ontvangen uit deze dimensies.

Daarnaast is de steen erg geschikt voor reizen naar bijvoorbeeld vorige levens tijdens meditaties. Leg de steen hiervoor op je derde oog.

De steen helpt je spiritueel te ontwikkelen en je doelen te bereiken.

De mentale werking van Howliet...

Howliet helpt je rust te bewaren en geduld te hebben. Zo is het bijvoorbeeld erg geschikt voor mesen die last hebben van woede-uitbarstingen of andere heftige emoties die ze overvallen op sommige momenten.

Ook absorbeert hij de woede die de mensen om je heen met zich meedragen.

Daarnaast geeft de steen je het inzicht dat je niet altijd overal kritiek op hoeft te hebben en dat je ook aan anderen kunt denken (in plaats van alleen aan jezelf).

De lichamelijke werking van Howliet...

Howliet heeft een positieve invloed op slaapproblematiek en versterking van je geheugen.

Ook zorgt hij ervoor dat je calciumopname verbeterd wordt, waardoor problemen met tanden, botten of zacht weefsel kunnen worden verlicht.

Reinigen en opladen...

Howliet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023