• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Himalaya Kwarts

Himalaya-kwartskristallen, ook wel bekend onder de naam 'Himlaya Bergkristal', zijn een soort kwartskristal dat voorkomt in de Himalaya-regio, met name in Nepal en Tibet. Ze staan ​​bekend om hun unieke energie en metafysische eigenschappen. Veel mensen geloven dat Himalaya-kwartskristallen een hoge trillingsfrequentie hebben en uitstekende hulpmiddelen zijn voor meditatie, genezing en spirituele groei. Deze kristallen worden vaak gebruikt voor het reinigen en zuiveren van energie, maar ook voor het versterken van intenties in verschillende energiepraktijken.

De werking van Himalaya Kwarts...

Himalaya kwarts wordt vaak gebruikt om negatieve energieën en blokkades te verwijderen, zowel in de omgeving als in het energetische veld van een persoon. Veel mensen vinden dat het vasthouden of plaatsen van Himalaya kwarts tijdens meditatie kan helpen bij het verhogen van spiritueel bewustzijn en het bereiken van diepere meditatieve staten. Het wordt beschouwd als een krachtige versterker van intenties en energieën, waardoor het nuttig kan zijn bij het manifesteren van doelen en het vergroten van de effectiviteit van andere stenen of kristallen. Veel geloven dat Himalaya kwarts kan helpen bij spirituele groei, bewustwording en het openen van het derde oog. Ze wordt vaak gebruikt in alternatieve geneeskundepraktijken voor genezing en balans.

Reinigen en opladen...

Himalaya Kwarts is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023