• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Hiddeniet

Hiddeniet is een zeldzame en waardevolle groene edelsteen die behoort tot de spodumeen-familie. Het is nauw verwant aan kunziet, een andere variant van spodumeen, en beide stenen worden gewaardeerd vanwege hun schoonheid en energetische eigenschappen. Hiddeniet komt voor in verschillende tinten groen, variërend van lichtgroen tot een diepere groene kleur. De kleur is te danken aan sporen van chroom en soms van vanadium.

De werking van Hiddeniet...

Hiddeniet wordt vaak geassocieerd met het openen en balanceren van het hartchakra, het energiecentrum dat verbonden is met liefde, compassie en emotionele harmonie. Ze kan helpen bij het bevorderen van liefdevolle relaties, zowel met anderen als met jezelf. Het wordt gebruikt om emotionele genezing te ondersteunen, met name bij het loslaten van negatieve emoties, trauma's en blokkades. Hiddeniet kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en het verlichten van stress en angst. Hiddeniet wordt gezien als een steen die spirituele groei en bewustwording kan bevorderen. Ze kan helpen bij het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf en je levenspad. Veel mensen geloven dat hiddeniet energie en vitaliteit kan stimuleren, vermoeidheid kan verminderen en een gevoel van welzijn kan bevorderen. Hiddeniet wordt geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en inspiratie, wat nuttig kan zijn voor kunstenaars en mensen die op zoek zijn naar nieuwe ideeën.

Reinigen en opladen...

Hiddeniet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023