• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Heulandiet

Heulandiet is een witte, roze of rode steen. Er bestaat ook een groene variant, maar die is een stuk zeldzamer en komt dus minder vaak voor. De steen is vrijwel helemaal doorschijnend en heeft een glasachtige tot zelfs parelmoerachtige glans.

De steen komt voor in allerlei verschillende omgevingen. Hij wordt bijvoorbeeld gevonden tussen vulkanisch gesteente, in de zee, bij pegmatieten en tuffiet. Dit onder andere in Schotland en Indië.

De spirituele werking van Heulandiet...

Heulandiet zorgt ervoor dat je hoofd en hart met elkaar verbonden worden, zodat je beter kunt luisteren naar wat jij nodig hebt.

Ook zorgt hij ervoor dat je meer open gaat staan voor het ontvangen van visioenen en berichten van hogere energieën.

De steen is erg geschikt tijdens meditaties waarbij je wil afreizen naar oude beschavingen uit het verleden of naar vorige levens. Daarnaast ook voor interdimensionaal- en astraal reizen

De mentale werking van Heulandiet...

Heulandiet heeft een troostende en helende werking op je onverwerkte emoties. Dit is bijvoorbeeld heel fijn in tijden van intens verdriet, zoals bij een overlijden van een dierbare.

Ook kan hij ervoor zorgen dat je positiever in het leven gaat staan en open staat voor nieuwe ideeën en overtuigingen.

De lichamelijke werking van Heulandiet...

Heulandiet is een erg geschikte steen als je gewicht wil verliezen als je last hebt van overgewicht. Ook heeft hij een positieve werking op evenwichtsklachten/binnenoor klachten, overmatig transpireren, hartproblematiek en als je lichaam in een shocktoestand verkeerd.

De steen zorgt er ook voor dat je cognitieve deel van je hersenen beter ontwikkeld.

Reinigen en opladen...

Heulandiet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023