• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Hessoniet

Hessoniet is een vorm van Granaat. Hij heeft allerlei oranje tinten en is licht doorzichtig. Hij wordt door zijn uiterlijk ook wel de kaneelsteen genoemd.

De naam komt van het Griekse woord Hesson (inferieur), omdat hij een lagere hardheid en dichtheid heeft dan de meeste Granaatsoorten.

Hij wordt gevonden tussen gemetamorfoseerd kalksteen in landen als Kenia en Mexico.

De spirituele werking van Hessoniet...

Hessoniet reinigt je eerste drie chakra's. Daar stuurt hij de chi-energie naartoe, waardoor je energie wordt vergroot en je meer kracht ervaart.

De steen helpt je daarnaast ook je dromen te manifesteren.

Ook heeft de steen een sterke connectie met hypofyse, waardoor je bewustzijn wordt vergroot en je daardoor ook meer bewustzijn krijgt over vorige levens.

De mentale werking van Hessoniet...

Hessoniet stimuleert je creatieve vermogen en algemene levensenergie. Hij stimuleert je hierdoor om in actie te komen, zodat je dromen waargemaakt kunnen worden.

Daarnaast stimuleert hij ook je passie en seksuele energie.

De steen is erg geschikt voor mensen die in een hectische periode zitten en niet goed weten hoe ze eruit moeten komen. Hij helpt je dit pad te vinden, waardoor je je leve kunt veranderen en het heft in eigen handen kan nemen.

Hessoniet wordt ook wel de steen van verzoening genoemd. Hij zorgt ervoor dat je meer aandacht krijgt voor de mensen om je heen en dat je oud verdriet/wrok kan loslaten. Hij helpt je in het algemeen oud zeer te verwerken en los te laten.

Ook is hij erg geschikt voor het beter controleren van je emoties. Bijvoorbeeld erg goed als je last hebt van driftbuien, agressie of concentratiegebrek.

Als laatste helpt hij je ook inzicht te krijgen in gedragspatronen die je niet langer dienen, zoals zelfsabotage of verslavingen, waardoor je ze kan veranderen.

De lichamelijke werking van Hessoniet...

Hessoniet helpt je beperkingen qua gezondheid te herstellen.

Hij erg geschikt voor mensen die veel last hebben van stijfheid en verkramping van de spieren. Bijvoorbeeld bij rugpijn tijdens de menstruatie, reuma of artitis.

Daarnaast heeft hij een positieve werking op je blaas, nieren, ontspanning, overige organen, vergeetachtigheid, zuivering van je bloed, hart en longen en hersteld hij DNA.

Ook stimuleert hij de opname van mineralen en vitamines en vergroot hij je vruchtbaarheid.

Reinigen en opladen...

Hessoniet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023