• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Heliodoor

Heliodoor is een geel of geelgroene steen die vaak doorzichtig is. Ook heeft hij een glasachtige glans, waardoor het iets weg heeft van glas.

De naam komt voort uit de Griekse woorden Helios (zon) en Doron (geschenk). De steen is namelijk geel van kleur en staat sterk in verbinding met de zonne-energie.

De steen is voor het eerst in Namibië gevonden en komt daar ook het meeste voor, maar hij wordt ook gevonden in landen als Brazilië, Zweden en Oekraïne.

De spirituele werking van Heliodoor...

Heliodoor is een steen die al jaren wordt gebruikt bij rituele magie en schouwen.

De mentale werking van Heliodoor...

Heliodoor is, zoals hiervoor benoemt werd, sterk in verbinding met de Zonne-engel. Deze symboliseert licht, liefde en waarheid. De steen zegt hiermee tegen je: respecteer wat het leven op je pad brengt en laat de zon in je hart stralen.

Hij is dus zeer geschikt voor mensen die het leven op deze aarde moeilijk vinden en hun plek niet kunnen vinden.

Daarnaast helpt de steen je ook initiatief te nemen en onafhankelijk te zijn. Hij zorgt ervoor dat je wil om te overwinnen en te slagen groter wordt, waardoor je hier ook actie door gaat ondernemen.

Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor mensen die last hebben van een burn-out door werk. Hij laat voor die mensen de zon weer schijnen.

De lichamelijke werking van Heliodoor...

Heliodoor heeft een positieve werking op je longen, bloedsomloop, lever, hart, maag, ruggengraat, hersenschuddingen, keelinfecties en beschermt je tegen giftige en vervuilende stoffen.

Reinigen en opladen...

Heliodoor kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023