• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Toermalijn - Verdeliet

Groene toermalijn, ook bekend als verdeliet, is een variant van de toermalijnfamilie die wordt gekenmerkt door zijn mooie groene kleur. Groene toermalijn varieert van lichtgroen tot diepgroen, soms met tinten geel of blauw. De kleur kan variëren afhankelijk van de specifieke chemische samenstelling van het mineraal en de aanwezigheid van verschillende elementen. Groene toermalijn kan zowel transparant als doorschijnend zijn. Sommige exemplaren hebben een kristalheldere structuur, terwijl andere meer ondoorzichtig zijn.

De werking van Groene Toermalijn...

Groene toermalijn wordt geassocieerd met het hartchakra en wordt gebruikt om liefde, compassie en emotioneel evenwicht te bevorderen. Het kan helpen bij het openen van het hart voor liefdevolle energieën en het loslaten van negatieve emoties. Deze steen wordt gebruikt voor genezing en welzijn op zowel fysiek als emotioneel niveau. Het kan helpen bij het ondersteunen van het genezingsproces na ziekte of letsel, en het bevorderen van een gevoel van welzijn en vitaliteit.

Groene toermalijn wordt gezien als een steen van spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij het ontwikkelen van intuïtie, innerlijke wijsheid en een dieper begrip van het zelf en het universum. Deze steen wordt ook geassocieerd met bescherming en aarding. Het kan helpen bij het in balans brengen van de energieën in het lichaam en het creëren van een gevoel van stabiliteit en veiligheid.

Reinigen en opladen...

Toermalijn kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Let wel op met water.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023