• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Opaal

Groene Opaal komt op veel verschillende plekken van de wereld voor. Hij wordt voornamelijk gevonden in Brazilië, Australië en Madagaskar.

De steen wordt vaak gevormd in holtes van de aarde en bestaat voor een groot deel uit water.

De werking van Groene Opaal...

Groene Opaal staat sterk in verbinding met Natuur en Natuurwezens. Deze wezens leven op een andere vibratielaag, maar deze steen helpt je ondanks dat, toch in contact te komen met ze tijdens bijvoorbeeld een meditatie. Ook opent hij tijdens meditaties je bewustzijn, waardoor je open gaat staan voor hogere energieën.

Groene Opaal werkt goed als je heel gevoelig bent voor het weer. Denk bijvoorbeeld aan mensen die last hebben van een winterdepressie als de zomer voorbij is. Ook helpt hij je opnieuw te beginnen als je vastloopt in het leven. Hij heft de blokkades op, helpt je afscheid te nemen van het verleden en geeft je steun in moeilijke tijden, zoals tijdens een overlijden of scheiding. Als laatste helpt de steen je ook terug bij je gevoel te komen. Dit is dus erg geschikt voor mensen die erg in hun hoofd zitten. Als je weer in contact bent met jezelf kun je gaan groeien en ontwikkelen.

Groene Opaal ondersteunt je lichaam bij chronische ziektes, overmatige slijmproductie, verkramping, stimulatie van je bloedsomloop en immuunsysteem en helpt je huid te kalmeren bij problemen als eczeem.

Reinigen en opladen...

Groene Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023