• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Maansteen

Groene Maansteen is zachtgroen van kleur en is een hele zachte en dus kwetsbare steen.

De naam van een maansteen komt voort uit zijn glans. Dit ontstaat door de breking van de stralen van licht in een microstructuur van veldspaat. Dit doet men denken aan het maanlicht.

Hij wordt gevonden in onder andere Australië, de Alpen, Mexico, Madagaskar, Noorwegen, India en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van Groene Maansteen...

Groene Maansteen versterkt je paranormale kwaliteiten, zoals bijvoorbeeld je helderziend vermogen. Ook helpt het je boodschappen uit je dromen beter te herinneren.

De mentale werking van Groene Maansteen...

Groene Maansteen staat erg sterk in connectie met vrouwelijke energie. Hierdoor bevordert het je intuïtie en heeft het een zachte en kalmerende werking op je gevoel. Het stimuleert liefde, compassie en het uiten van je emoties.

De lichamelijke werking van Groene Maansteen...

Groene Maansteen is dus voornamelijk erg geschikt voor vrouwen. Hij stimuleert de vruchtbaarheid en is daarnaast krachtig voor vrouwen die ondersteuning nodig hebben in hun zwangerschap, bevalling of borstvoeding.

Daarnaast helpt het ook voor vrouwen die last hebben van PMS klachten of de overgang.

Ook werkt de steen ontgiftend voor je lichaam en activeert het je pijnappelklier, waardoor je hormonen weer in balans komen en je beter kunt slapen (de pijnappelklier produceert namelijk melatonine).

De steen heeft tenslotte ook een positieve invloed op de spijsvertering, voortplantingsorganen en vochtophoping.

Reinigen en opladen...

Groene Maansteen is een erg zachte en broze steen, waardoor hij niet geschikt is om met water of zonlicht te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Zoals de naam ook zegt wordt deze steen ook goed opgeladen in het maanlicht.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023