• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Fluoriet

Groene fluoriet is een andere intrigerende variant van fluoriet. Zoals de naam al doet vermoeden, vertoont het tinten groen, variërend van licht mint tot diepe smaragdgroene tinten. Net als andere fluorietkleuren wordt de tint ervan beïnvloed door sporenelementen die aanwezig zijn tijdens de vorming ervan.

Groene fluoriet wordt aangetroffen in verschillende geologische omgevingen over de hele wereld, vaak voorkomend in hydrothermale aderen gecombineerd met graniet, kalksteen en andere rotsen. Het kan ook worden aangetroffen in sedimentaire afzettingen en als gangsteenmineraal in ertsaders.

De werking van Fluoriet...

Fluoriet brengt je energie terug in balans. Hij werkt samen met lichtmeesters en galactische stralen, waardoor je chakra's worden geopend en je energie terug in balans komt. Ook biedt het bescherming tegen stralingen van bijvoorbeeld computers of telefoons. Fluoriet stimuleert groei op allerlei vlakken. Daarnaast biedt het een gevoel van bescherming, waardoor angsten en onzekerheden aangepakt kunnen worden. Het geeft inzicht in oude patronen en helpt je deze te doorbreken. De steen zorgt er ook voor dat je onderdrukte gevoelens loskomen. Het is daarnaast zeer effectief bij studeren of werken, omdat het een positieve werking heeft op je brein. Hierdoor kun je je beter concentreren, gestructureerd werken, en helpt het je informatie op te slaan. Fluoriet staat erom bekend goed te werken tegen klachten bij je keel, schouders en hart. Ook werkt de steen verzachtend bij infecties en is het goed voor je tanden, cellen, botten, huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Daarnaast is het zeer effectief voor mensen die last hebben van artritis en reuma. Voor fysieke klachten wordt er van deze steen vaak een elixer gemaakt.

De Groene fluoriet heeft naast de algemene werking van Fluoriet nog een sterkere werking op een aantal andere vlakken, zoals je hieronder kunt lezen...

De werking van Groene Fluoriet...

Verbonden met het hartchakra bevordert groene fluoriet emotionele genezing, mededogen en empathie. Het moedigt openheid voor liefde, koestering en harmonieuze relaties aan. Groene fluoriet staat bekend om zijn stabiliserende invloed en helpt emoties in evenwicht te brengen, negatieve energieën te verdrijven en emotionele stabiliteit te bevorderen. Het helpt bij het herstellen van het evenwicht in tijden van stress of onrust. Groene fluoriet staat bekend om het verbeteren van de mentale helderheid, concentratie en besluitvormingsvermogen. Het ruimt mentale mist op, verbetert de organisatorische vaardigheden en bevordert logisch denken. Er wordt aangenomen dat groene fluoriet helpt bij ontgifting, het immuunsysteem versterkt en fysieke kwalen verlicht.

Reinigen en opladen...

Groene Fluoriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023