• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Calciet

De groene kleur van groene calciet wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van verschillende onzuiverheden in het kristalrooster. Deze onzuiverheden kunnen sporen van elementen zoals ijzer, koper of mangaan bevatten. De intensiteit van de groene kleur kan variëren afhankelijk van de concentratie van deze onzuiverheden. De donkere, levendige kleurvariatie staat ook wel bekend als Emerald Calciet (Smaragd Calciet). Groene Calciet is een hele zachte steen en is daardoor gevoelig voor krassen en beschadigingen.

De werking van Groene Calciet...

Groene Calciet wordt geassocieerd met emotionele genezing en evenwicht. Het kan emotionele wonden verzachten, stress, angst en depressie verlichten en een gevoel van innerlijke vrede en rust bevorderen. Door aan het hartchakra te werken, stimuleert het compassie, vergeving en emotionele ontlading, waardoor mensen negatieve emoties en ervaringen kunnen loslaten.

Groene Calciet zit gekoppeld aan het hartchakra, welke centraal staat voor liefde. De Groene Calciet ondersteunt het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. Lichamelijk werkt de groene calciet met betrekking tot het hart, de longen en het ademhalingssysteem. Het kan de symptomen van astma, allergieën en andere aandoeningen van de luchtwegen helpen verlichten. Bovendien wordt aangenomen dat het het immuunsysteem ondersteunt en helpt bij ontgifting.

Groene calciet heeft een kalmerende en verzachtende energie die stress, spanning en nervositeit helpen verlichten. Er wordt aangenomen dat het ontspanning, rust en een gevoel van innerlijke vrede bevordert, waardoor het gunstig is voor ontspanningstechnieken, meditatie en stressmanagement.

Reinigen en opladen...

Groene Calciet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023