• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Calciet

Groene Calciet is een hele zachte steen. Hij is doorschijnend en heeft een glans over zich heen, waardoor het iets weg heeft van glas.

Calciet is een van de meest voorkomende mineralen in de wereld en wordt dus ook op heel veel verschillende plaatsen gevonden.

De spirituele werking van Groene Calciet...

Groene Calciet stimuleert je hartchakra, waardoor je weer in contact kan gaan komen met je hart en kan luisteren naar wat het nodig heeft.

De steen helpt je ook af te stemmen met de natuur(wezens) en beschermt je voor negatieve energieën of trillingen.

Hij is daarnaast erg geschikt om te gebruiken bij meditaties, omdat hij je meditatieve staat verdiept en dus sterk in contact is met je hartchakra, waardoor je minder gaat denken en meer gaat voelen.

Ook staat de steen in contact met helende Engelenkrachten, waardoor de steen erg goed is in het helen van fysieke en mentale pijn, zodat je ziel weer kan gaan ontplooien en weer kan gaan doorstromen.

De mentale werking van Groene Calciet...

Groene Calciet staat erom bekend oude patronen te doorbreken die ongezond voor je zijn.

Ook helpt het je emoties als stress, wraak of verdriet los te laten en een plek te geven als dit je door anderen is aangedaan.

Daarnaast helpt het je geduldig en welwillend tegenover anderen en jezelf te staan, waardoor je je ook makkelijker open kan stellen voor anderen (als dit bijvoorbeeld moeilijker is door gebeurtenissen in het verleden). Het is jouw keuze om iemand ruimte te geven in je leven of niet en deze steen helpt dat gevoel te versterken. Jij hebt de controle over je eigen leven.

De lichamelijke werking van Groene Calciet...

Groene Calciet staat erom bekend goed te helpen voor mensen met slaapproblemen. Daarnaast helpt het je in het algemeen spanning los te laten in je lichaam, waardoor alles weer beter kan gaan doorstromen.

Reinigen en opladen...

Groene Calciet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023