• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Apatiet

Groene apatiet is een aantrekkelijke en veelzijdige variant van het mineraal apatiet, bekend om zijn mooie groene kleur. Groene apatiet varieert van lichtgroen tot diep smaragdgroen. Net als andere soorten apatiet, heeft groene apatiet specifieke kenmerken en wordt het gewaardeerd voor zowel zijn esthetische als zijn vermeende metafysische eigenschappen.

De werking van Groene Apatiet...

Groene apatiet wordt vaak geassocieerd met een sterke verbinding met de natuur en Moeder Aarde. Het kan helpen bij het bevorderen van milieubewustzijn en ecologische verantwoordelijkheid. Deze steen is verbonden met de hartchakra (Anahata), die liefde, mededogen en emotionele balans beheerst. Groene apatiet kan helpen bij het openen en zuiveren van deze chakra, waardoor het gemakkelijker wordt om liefde en mededogen te geven en te ontvangen. Groene apatiet wordt soms gebruikt om emotionele wonden te helen en stress te verminderen. Het kan helpen om negatieve emoties zoals angst en boosheid te verzachten en een gevoel van vrede en rust te bevorderen.

Net als andere varianten van apatiet, kan groene apatiet de mentale helderheid verbeteren en creatief denken stimuleren. Dit kan vooral nuttig zijn voor kunstenaars, schrijvers en andere creatievelingen. Groene apatiet kan helpen bij het verbeteren van focus en concentratie, waardoor het nuttig is voor studenten en professionals die zich moeten concentreren op complexe taken.

In de spirituele geneeskunde wordt groene apatiet soms geassocieerd met het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van algehele fysieke gezondheid. Groene apatiet wordt verondersteld te helpen bij het ontgiften van het lichaam, het ondersteunen van de spijsvertering en het verbeteren van de stofwisseling.

Reinigen en opladen...

Apatiet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023