• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Groene Apofyliet

Groene apofyliet is een prachtige en zeldzame variant van de apofylietfamilie, een groep mineralen die behoren tot de fyllosilicaten. Deze edelsteen wordt heel erg gewaardeerd om zijn schitterende kleur, helderheid en vermeende genezende en spirituele eigenschappen.

Groene apofyliet varieert van lichtgroen tot diep smaragdgroen. De groene kleur wordt meestal veroorzaakt door de aanwezigheid van sporen van ijzer of chroom. Deze steen heeft een glasachtige glans die bijdraagt aan zijn aantrekkelijkheid. Groene apofyliet kan variëren van doorzichtig tot doorschijnend, met sommige stenen die een heldere, kristalachtige verschijning hebben.

Met een hardheid van 4,5 tot 5 op de schaal van Mohs is groene apofyliet relatief zacht en moet voorzichtig worden behandeld om krassen en breuken te voorkomen. Groene apofyliet wordt voornamelijk gevonden in India, met name in de regio's Maharashtra en Pune. Andere vindplaatsen zijn Brazilië, Canada en enkele delen van Europa. De exemplaren uit India worden vaak beschouwd als de mooiste vanwege hun kleur en helderheid.

De werking van Groene Apofyliet...

Groene apofyliet wordt sterk geassocieerd met het hartchakra. Het helpt bij het openen en genezen van het hart, bevordert liefde, mededogen en emotionele balans. Deze steen kan helpen bij het loslaten van angsten en zorgen, en bevordert een gevoel van vrede en sereniteit. Het kan nuttig zijn voor het overwinnen van stress en het verminderen van angst. Groene apofyliet staat bekend om zijn vermogen om een diepe verbinding met de natuur te bevorderen. Het kan helpen om een gevoel van eenheid met de natuurlijke wereld te versterken en ecologische bewustzijn te vergroten.

De steen bevordert intuïtie en spirituele inzichten, waardoor het een nuttig hulpmiddel is voor meditatie en spirituele praktijken. Het kan helpen om een dieper begrip en verbinding met hogere bewustzijnsniveaus te bereiken. Groene apofyliet wordt ook geassocieerd met mentale helderheid en focus. Het kan helpen bij het oplossen van mentale blokkades en het bevorderen van helder denken.

Reinigen en opladen...

Groene apofyliet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023