• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Grijze Avalon Fantoomkwarts

Deze Avalon Fantoomkwarts is een grijze variant van Fantoomkwarts, die in allerlei kleuren voor kan komen. Omdat het gezicht je misschien doet denken aan 'The Mists of Avalon', is deze steen hier naar vernoemd. Elk puntje bevat (heel veel) gelaagde fantomen. De grijze fantoom wordt gevormd door lithium.

De werking van Fantoomkwarts...

De Fantoomkwarts wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. De fantomen binnenin het kwarts worden soms gezien als symbolen van persoonlijke evolutie en transformatie. Fantoomkwarts wordt beschouwd als een krachtige steen voor persoonlijke transformatie. Het kan helpen oude patronen en blokkades te doorbreken en groei en verandering te bevorderen. Veel mensen geloven dat fantoomkwarts beschermende eigenschappen heeft en negatieve energieën kan afweren. Het kan nuttig zijn om met fantoomkwarts te mediteren, omdat het kan helpen bij het verkennen van diepe innerlijke processen en het verkrijgen van inzichten.

Reinigen en opladen...

Grijze Fantoomkwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023