• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

De Gouden Driehoek

De "Gouden Driehoek" verwijst naar een populaire combinatie van drie edelstenen: amethist, bergkristal en rozenkwarts. Deze stenen worden vaak samen gebruikt vanwege hun veronderstelde helende en harmoniserende eigenschappen in verschillende spirituele en alternatieve geneeskundige praktijken, zoals kristaltherapie en Feng Shui.

De werking van De Gouden Driehoek...

Amethist is een paarse variëteit van kwarts en staat bekend om haar kalmerende en beschermende eigenschappen. Ze wordt vaak geassocieerd met spirituele groei, ontspanning en het zuiveren van negatieve energie. Bergkristal is een heldere, kleurloze kwarts en wordt beschouwd als een meesterhelende steen. Ze staat bekend om haar helderheid en zuiverheid, en het wordt vaak gebruikt om energie te versterken, te balanceren en te zuiveren. Rozenkwarts is een roze kwartsvariëteit en staat bekend om haar liefdevolle en kalmerende energie. Ze wordt geassocieerd met liefde, zelfliefde, en het bevorderen van harmonieuze relaties.

De Gouden Driehoek wordt vaak gebruikt om een harmonieuze en evenwichtige energiestroom in huis of op persoonlijk niveau te bevorderen. Plaats de stenen bijvoorbeeld in verschillende kamers van je huis om een positieve en vredige sfeer te creëren, of draag ze als sieraden voor persoonlijke heling en welzijn.

Hematiet toevoegen aan de set...

Nog beter om je Gouden Driehoek compleet te maken, een Hematiet steentje in het midden! Door de hematiet aan de set toe te voegen, worden alle oude, slechte of donkere energieën die door de Gouden Driehoek aangepakt worden, meteen afgevoerd de grond in. Je hoeft de set daardoor in principe nooit meer energetisch te reinigen of op te laden. De Bergkristal laadt de andere stenen namelijk op, en de Hematiet reinigt de stenen door de oude energieën af te voeren. Dit doen ze ook voor zichzelf!

Reinigen en opladen...

De Gouden Driehoek kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023