• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gosheniet

Gosheniet is een kleurloze variant van beryl, genoemd naar de stad Goshen in Massachusetts, VS, waar het voor het eerst werd ontdekt. Net als andere berylen, zoals smaragd en aquamarijn, wordt gosheniet gewaardeerd om zijn helderheid en schittering.

Gosheniet is doorgaans kleurloos, hoewel het soms zeer zwakke tinten kan vertonen als gevolg van onzuiverheden. Het heeft een hardheid van 7,5 tot 8 op de schaal van Mohs, waardoor het duurzaam genoeg is voor gebruik in sieraden.

De werking van Gosheniet...

Gosheniet kan de mentale helderheid en helder denken verbeteren. Het wordt vaak gebruikt om de besluitvorming te ondersteunen en om een ​​gefocuste en georganiseerde geest te bevorderen. Van deze edelsteen wordt gedacht dat hij de communicatieve vaardigheden verbetert en eerlijke en effectieve expressie mogelijk maakt. Het kan nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met het onder woorden brengen van hun gedachten en gevoelens. Er wordt gezegd dat Gosheniet helpt bij spirituele groei en ontwikkeling. Er wordt aangenomen dat het de drager verbindt met hogere bewustzijnsstaten en een dieper begrip van het zelf en het universum bevordert. Er wordt gedacht dat het emotionele stabiliteit en evenwicht brengt en individuen helpt emotionele uitdagingen het hoofd te bieden met een kalme en beheerste houding. Gosheniet wordt vaak geassocieerd met zuiverheid en waarheid. Er wordt aangenomen dat het eerlijkheid en integriteit aanmoedigt, waardoor het een waardevolle steen is voor diegenen die een authentieker en waarheidsgetrouwer leven willen leiden.

Reinigen en opladen...

Gosheniet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023