• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Golden Healer

Golden Healer heeft zijn naam gekregen van zijn uiterlijk. Het is een heldere steen met een goudgele gloed over zich heen. De Golden healer staat ook wel bekend onder de naam 'Limonietkwarts'.

De steen bestaat uit allerlei bio scalaire golven, waardoor hij op cellulair niveau veranderingen kan doorvoeren in je lichaam.

De steen wordt meestal gevonden in Arkansas (de Verenigde Staten).

De spirituele werking van Golden Healer...

Zoals hiervoor verteld kan de Golden Healer op cellulair niveau verandering brengen in je lichaam. Hiermee beschermt het je ook tegen stralingen van bijvoorbeeld je telefoon.

Daarnaast activeren ze je chakra's en meridianen, waardoor alles weer kan helen en terug in balans kan komen. Hij is vooral erg goed in het openen van je kruinchakra.

Ook kan deze steen je lichtlichaam voorbereiden op de instroom van kosmische energie. Hierdoor wordt je bewustzijn vergroot.

De steen draagt de Goddelijke essentie van Al met zich mee. Dit is een hoge concentratie van levenskracht, waardoor ook jij meer kracht zult ervaren en kan helen.

De mentale werking van Golden Healer...

De Golden Healer is zoals eerder verteld erg goed in genezing (vandaar ook de naam). Dit geldt ook voor je mentale toestand. Hij zorgt ervoor dat blokkades door bijvoorbeeld trauma's worden opgeheven, waardoor je energie weer kan gaan stromen.

Ook bevordert de steen rust en vertrouwen in jezelf en de mensen om je heen. Hij brengt een gevoel teweeg van welzijn en vrede en helpt je te accepteren in wat voor wereld je leeft.

De lichamelijke werking van Golden Healer...

Golden Healer werkt op je gehele lichaam ontgiftend en versterkt je immuunsysteem.

Reinigen en opladen...

Golden Healer kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023