• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Goethiet

Goethiet is een bekende vorm van ijzererts. Het heeft twee verschillende vormen. Soms bestaat het uit allemaal naaldachtige- en soms uit ronde kristallen. Het heeft een bruinrode tot grijszwarte kleur. Er zijn ook stenen met een iriserende gloed en allerlei verschillende kleuren als een soort regenboog.

De steen is vernoemd naar de Duitse schrijver Johann Wolfgang von Goethe. Hij interesseerde zich enorm in de mineralogie, waardoor ze hebben besloten deze steen naar hem te vernoemen.

De steen wordt onder andere gevonden in Duitsland, Frankrijk, Australië, Canada, Zuid-Afrika, Mexico en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van Goethiet...

Goethiet wordt vaak door therapeuten gebruikt om hun cliënten te confronteren met hun verdriet of andere gevoelens.

Hij versterkt daarnaast ook je paranormale gaven en met name je helderhorendheid.

De steen is erg geschikt voor gebruik bij meditatie, omdat het ervoor zorgt dat je echt in het nu bent en daarnaast open gaat staan voor groei, ontwikkeling en metamorfose.

Daarnaast is de steen sterk in connectie met de ziel van aarde, waardoor je heel gevoelig wordt voor verfijnde energieën en je beter kunt afstemmen op de energiemeridianen van de aarde.

Ook reinigt hij je chakra's en brengt ze terug in balans.

De mentale werking van Goethiet...

Goethiet zorgt ervoor dat je gevoelens uit een vorig leven worden opgelost als ze je niet langer dienen, Het laat je daarnaast ook inzien wat de dingen die je mee hebt moeten maken voor nut hebben in het nu, waardoor je hart met liefde en mededogen kan worden gevuld en trauma's kunnen worden verwerkt.

De lichamelijke werking van Goethiet...

Goethiet staat erom bekend goed te werken voor mensen met overgewicht, omdat hij het proces in gewichtsverlies ondersteund.

Ook helpt het goed bij epilepsie en bloedarmoede.

Reinigen en opladen...

Goethiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023