• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Glaucofaan

Glaucofaan behoort tot de amfibool familie. Het is dus een vulkanisch gesteente. De kristallen zijn een klein beetje doorschijnend en vaak donker van kleur. Ook hebben ze vaak een paarse of blauwe gloed over zich geen.

De naam komt voort uit het Griekse woord Glaukos (blauw of glinsterend) en Phanos (schijnen). Mensen vonden het namelijk vaak lijken op een melkweg.

De steen wordt gevonden in onder andere Duitsland, Frankrijk, Canada, Zweden en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van Glaucofaan...

De Glaucofaan wordt vaak op het derde oog geplaatst, omdat hij deze opent voor metafysisch zicht. Dit is bijvoorbeeld helder-zien.

Daarnaast werkt het ook goed voor je keelchakra. Hij helpt je de spirituele inzichten te verwoorden en delen met anderen.

Op je soma chakra (haarlijn) helpt het je om sterrenwezens te ontmoeten en inzicht te krijgen in waar je ziel allemaal is geweest (bijvoorbeeld in vorige levens).

Het is echter ook een ankersteen. Wat betekend dat je de weg altijd weer terug zult vinden naar jezelf en het hier en nu.

De mentale werking van Glaucofaan...

Glaucofaan is een steen die vaak inzicht geeft in hoe je problemen kunt oplossen.

Daarnaast zorgt hij er in het algemeen voor dat je beter in je vel gaat zitten. Hij bant de negatieve gedachtes uit je hoofd.

De steen heeft dus een krachtige werking op je keel, waardoor het je kan helpen dingen beter uit te spreken die je bijvoorbeeld nooit durft te zeggen.

De lichamelijke werking van Glaucofaan...

Glaucofaan werkt vooral heel sterk op allerlei soorten aandoeningen en problemen met je keel.

Reinigen en opladen...

Glaucofaan kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023