• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Girasol

Girasol staat ook wel bekend onder de naam Opaalkwarts. De steen is doorzichtig en heeft een mooie glans over zich heen. Daarnaast heeft de steen een blauwe gloed die ontstaat door de aanwezigheid van aluminium.

Hij komt voornamelijk voor in Madagaskar.

De spirituele werking van Girasol...

De energie van Girasol is verbonden met de Godin Isis en de maan. Hierdoor heeft hij een erg zachte trilling. Dit helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Dit betekend dat alles wat nog niet in balans is, wordt getransformeerd en verdiept.

Ook is de steen erg sterk verbonden met natuurwezens, zoals elfen en eenhoorns. Ze verbinden de mensen op aarde met liefde.

Het is dan ook een fijne steen om te gebruiken bij meditatie. Hij zorgt er namelijk voor dat je bewustzijn wordt vergroot naar een kosmisch bewustzijn.

De mentale werking van Girasol...

Girasol helpt je onverwerkte en emotionele stukken uit je leven te transformeren naar vreugde en blijheid. Het geeft hierdoor een innerlijke rust en brengt nieuwe energie.

Hierdoor is het bijvoorbeeld ook erg geschikt voor mensen met een depressie. Hij kan namelijk een lichtpuntje brengen tussen alle donkere gevoelens.

De lichamelijke werking van Girasol...

Girasol werkt positief op vermoeidheid, opname van ijzer, ogen, stofwisseling, haaruitval en lymfknopen.

Reinigen en opladen...

Girasol kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023