• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gele Toermalijn

Gele toermalijn, ook bekend als gouden toermalijn, is een variant van de toermalijnfamilie die wordt gekenmerkt door zijn mooie gele kleur. Gele toermalijn varieert van lichtgeel tot diep goudgeel, soms met tinten oranje of bruin. De kleur kan variëren afhankelijk van de specifieke chemische samenstelling van het mineraal en de aanwezigheid van verschillende elementen. Gele toermalijn kan zowel transparant als doorschijnend zijn. Sommige exemplaren hebben een kristalheldere structuur, terwijl andere meer ondoorzichtig zijn.

De werking van Gele Toermalijn...

Gele toermalijn wordt geassocieerd met de zonnevlechtchakra en wordt gebruikt om vitaliteit en energie te bevorderen. Het kan helpen bij het verhogen van fysieke energie, zelfvertrouwen en motivatie. Deze steen wordt gebruikt om creativiteit en zelfexpressie te stimuleren. Het kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën, het vinden van inspiratie en het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en zelfverzekerde manier. Gele toermalijn wordt gezien als een steen van mentale helderheid en focus. Het kan helpen bij het verlichten van mentale vermoeidheid, verwarring en stress, en het bevorderen van een gevoel van concentratie en helderheid van geest. Deze steen wordt ook geassocieerd met geluk, vreugde en welzijn. Het kan helpen bij het verlichten van negatieve emoties, angst en depressie, en het bevorderen van een gevoel van optimisme en levensvreugde.

Reinigen en opladen...

Toermalijn kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Let wel op met water.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023