• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gele/Oranje Calciet

Gele/Oranje Calciet is, zoals de naam ook al zegt, geel of oranje van kleur. Het wordt vaak gevonden in IJsland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Peru.

Het is een erg krachtige steen, dus het kan zijn dat hij wat overweldigend wordt ervaren. Als het niet prettig is, kun je beter een zachtere steen zoeken en daar eerst aan wennen.

De werking van Gele Calciet...

Gele Calciet heeft vooral een sterke werking op de zonnevlecht. Hierdoor geeft hij je rust en zorgt hij ervoor dat je makkelijker kunt ontladen als je bijvoorbeeld in een drukke of spannende omgeving bent geweest. Hij reinigt daarnaast je energie en geeft je ook meer energie. De steen versterkt daarnaast je spirituele gaven en verbindt je met hogere energieën.

Gele Calciet is een steen die een hoop steun en kracht geeft in moeilijke periodes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlies van een dierbare, oplopen van trauma's, tegenslagen op werkgebied, etc. Ook verhoogt het je emotionele en sociale intelligentie en helpt het je beter informatie te verwerken en onthouden. De steen zorgt ervoor dat je standvastiger wordt en weloverwogen beslissingen kunt nemen, omdat je meer vertrouwen krijgt in je eigen kunnen en kennis. Het leert je hierin dicht bij jezelf te blijven.

Gele Calciet heeft een positieve werking op maagzweren, krampen, darmproblematiek, huidproblemen, weefselherstel, gewrichten, calciumopname, je immuunsysteem rond de Thymus, groei en de ziekte van Crohn. Ook helpt het goed voor baby's die moeilijk om kunnen schakelen van moedermelk naar flessenmelk.

Reinigen en opladen...

Gele Calciet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023