• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gele Jaspis

Gele jaspis varieert van lichtgeel tot diep mosterdgeel. De steen is meestal ondoorzichtig. Gele jaspis is een cryptokristallijne vorm van kwarts (SiO₂), vaak met insluitsels van ijzeroxide die de gele kleur veroorzaken. Het heeft een hardheid van 6,5 tot 7 op de schaal van Mohs, vergelijkbaar met andere soorten jaspis. De steen heeft een matte tot glanzende glans.

Gele jaspis wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder India, Brazilië, Rusland, Madagaskar, en de Verenigde Staten.

De werking van Gele Jaspis...

Gele jaspis wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen en moed te bevorderen. Het helpt bij het overwinnen van angst en het nemen van beslissingen. De steen staat bekend om zijn vermogen om positieve energie te brengen en een optimistische gemoedstoestand te bevorderen. Gele jaspis helpt bij het in balans brengen van emoties en biedt stabiliteit in tijden van stress of verandering.

Gele jaspis wordt geassocieerd met aarding en biedt bescherming tegen negatieve energieën. Het helpt bij het creëren van een gevoel van veiligheid en stabiliteit. De steen is verbonden met het zonnevlechtchakra (solar plexus), wat helpt bij het versterken van persoonlijke kracht en wilskracht. Gele jaspis ondersteunt spirituele groei en bevordert een dieper begrip van het zelf en de wereld om ons heen. Men gelooft dat de steen helpt bij het verhogen van energie en vitaliteit, en het ondersteunen van een gezonde levensstijl. Gele jaspis wordt soms gebruikt om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen en de werking van maag en darmen te verbeteren. Het kan helpen bij het ontgiften van het lichaam en het bevorderen van een goede bloedsomloop.

Reinigen en opladen...

Gele Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023