• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gele Jaspis

Gele Jaspis is een gele steen die niet doorschijnend is. Hij komt voor in de kleuren geel, rood, bruin en groen. Egaal gele stenen zijn erg zeldzaam. Meestal hebben de stenen allerlei verschillende tinten met patronen erop.

Jaspis wordt vaak in grote hoeveelheden gevonden, waardoor het ook mogelijk is om van deze steen grotere objecten te maken als vazen of kunstwerken.

De naam komt voort uit de vertaling van 'gespikkelde steen' in het Semitisch.

De spirituele werking van Gele Jaspis...

De Gele Jaspis werkt goed bij meditaties. Het helpt je namelijk in contact te komen met je eigen lichaam en eventueel oorzaken te vinden voor lichamelijke klachten. Zo kun je weer tot jezelf komen.

Daarnaast zorgt het ervoor dat je fysieke en emotionele deel van je aura weer in balans komen. En helpt het je makkelijker uit te treden bij bijvoorbeeld meditaties. Het is daarna ook makkelijker om weer terug te keren in het hier en nu.

De mentale werking van Gele Jaspis...

Gele Jaspis zorgt ervoor dat je moed en zelfvertrouwen ervaart.

Het helpt je daarnaast je energie beter te verdelen en goed na te denken over je keuzes of situaties waar je je op dat moment in bevindt.

Daarnaast helpt het je minder egocentrisch in het leven te staan en dus ook anderen meer te gunnen.

Ook staat de steen erom bekend goed te werken voor mensen die last hebben van een burn-out, omdat hij je weer rustig in je hoofd maakt.

De steen werkt ook goed voor mensen die last hebben van een seksueel trauma door bijvoorbeeld verkrachting, incest, etc. Het helpt je lichaam weer te ontspannen bij intimiteit.

De lichamelijke werking van Gele Jaspis...

Gele Jaspis zorgt ervoor dat je aderen beter kunnen doorstromen. Daarnaast werkt het goed voor mensen met reuma of stijve spieren in het algemeen.

Ook is het goed voor je ogen, huidproblemen, zonneallergie, lever, galblaas en nieren.

Reinigen en opladen...

Gele Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023