• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gele Fluoriet

Gele Fluoriet wordt ook wel Gouden Fluoriet genoemd. Gele fluoriet is een andere boeiende variant van fluoriet. Gele fluoriet vertoont kleuren variërend van bleek citroen tot diep gouden tinten. Net als andere fluorieten wordt de kleur ervan toegeschreven aan de aanwezigheid van sporenelementen tijdens de vorming ervan.

Het wordt gevonden in veel landen, maar de stenen van de beste kwaliteit komen uit Brazilië, China, India, Madagaskar en Pakistan.

De werking van Fluoriet...

Fluoriet brengt je energie terug in balans. Hij werkt samen met lichtmeesters en galactische stralen, waardoor je chakra's worden geopend en je energie terug in balans komt. Ook biedt het bescherming tegen stralingen van bijvoorbeeld computers of telefoons. Fluoriet stimuleert groei op allerlei vlakken. Daarnaast biedt het een gevoel van bescherming, waardoor angsten en onzekerheden aangepakt kunnen worden. Het geeft inzicht in oude patronen en helpt je deze te doorbreken. De steen zorgt er ook voor dat je onderdrukte gevoelens loskomen. Het is daarnaast zeer effectief bij studeren of werken, omdat het een positieve werking heeft op je brein. Hierdoor kun je je beter concentreren, gestructureerd werken, en helpt het je informatie op te slaan. Fluoriet staat erom bekend goed te werken tegen klachten bij je keel, schouders en hart. Ook werkt de steen verzachtend bij infecties en is het goed voor je tanden, cellen, botten, huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Daarnaast is het zeer effectief voor mensen die last hebben van artritis en reuma. Voor fysieke klachten wordt er van deze steen vaak een elixer gemaakt.

De Gele fluoriet heeft naast de algemene werking van Fluoriet nog een sterkere werking op een aantal andere vlakken, zoals je hieronder kunt lezen...

De werking van Gele Fluoriet...

Gele Fluoriet is erg krachtig voor het uitzetten van manifestaties bij bijvoorbeeld meditaties. Deze steen is erg geschikt voor therapeuten, omdat het ervoor zorgt dat je makkelijker met je cliënten mee kan voelen en eventuele blokkades kan verhelpen zonder deze zelf mee te gaan dragen. Fluoriet is daarnaast erg goed voor het reinigen van je chakra's en energie.

Gele Fluoriet stimuleert de werking van beide hersenhelften, waardoor je meer levensenergie krijgt en positiever in het leven staat. Het zorgt daarbij ook ervoor dat je wil en geest op dezelfde golflengte komen, waardoor je je doelen in realiteit kan gaan veranderen door actie. Ook verbeterd het je creativiteit/verbeeldingskracht en intellectualiteit. Daarnaast geeft het een gevoel van vertrouwen, moed en wilskracht. De steen zorgt er daarnaast voor dat er orde wordt geschept in de chaos en dat je stresslevel daalt.

Gele Fluoriet is een steen die erg krachtig werkt voor mensen met dyslexie. Daarnaast werkt het positief op je botten, tanden, het neutraliseren van gifstoffen en je lever en andere organen.

Reinigen en opladen...

Gele Fluoriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023