• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gele Aventurijn

Gele aventurijn varieert van lichtgeel tot een diepere, gouden tint. De kleur is voornamelijk te wijten aan de aanwezigheid van ijzeroxide- of goethietinsluitsels. Net als andere aventurijnvariëteiten vertoont gele aventurijn een glinsterend effect dat wordt veroorzaakt door licht dat reflecteert op minerale insluitsels. Gele aventurijn is meestal ondoorzichtig of doorschijnend, met een glad oppervlak. Het heeft een hardheid van ongeveer 6,5 tot 7 op de schaal van Mohs, waardoor het geschikt is voor gebruik in sieraden.

De werking van gele aventurijn...

Er wordt aangenomen dat gele aventurijn een gevoel van optimisme, vreugde en positiviteit bevordert. Het helpt de geest te verheffen en negatieve gedachten en emoties te verdrijven. Er wordt gezegd dat deze steen het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde vergroot, waardoor individuen worden aangemoedigd om in zichzelf en hun capaciteiten te geloven. Van gele aventurijn wordt gedacht dat het de creativiteit stimuleert en nieuwe ideeën en projecten inspireert. Het helpt creatieve blokkades te overwinnen en stimuleert innovatie. Gele aventurijn wordt geassocieerd met welvaart en overvloed. Er wordt aangenomen dat het rijkdom, succes en kansen in iemands leven aantrekt. Gele aventurijn wordt vaak geassocieerd met het zonnevlechtchakra, dat persoonlijke kracht, eigenwaarde en zelfvertrouwen regelt. Werken met gele aventurijn kan helpen dit chakra in balans te brengen en te activeren, waardoor een gevoel van innerlijke kracht en empowerment wordt bevorderd.

Reinigen en opladen...

Gele Aventurijn kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's