• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Gele Apatiet

Gele apatiet is een variant van apatiet. Apatiet is een fosfaatmineraal dat in verschillende kleuren voorkomt, waaronder geel, variërend van licht citroengeel tot diep goudgeel. De gele apatiet wordt o.a. gevonden in de Verenigde Staten, Portugal, Duitsland, Brazilië en Mexico.

De werking van Gele Apatiet...

Gele apatiet wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van motivatie, zelfvertrouwen en optimisme. Het kan helpen om negatieve gedachten te vervangen door positieve energie en zelfverzekerdheid. Het kan helpen bij het verbeteren van focus en wilskracht, waardoor het nuttig is voor mensen die streven naar het behalen van doelen en het overwinnen van obstakels. Gele apatiet is verbonden met de solar plexus chakra (Manipura), die verantwoordelijk is voor persoonlijke kracht, zelfbeheersing en energieniveaus. Het kan helpen bij het herstellen van balans en harmonie in dit chakra.

Het kan de mentale helderheid verbeteren en creatief denken stimuleren, wat nuttig kan zijn voor studenten, kunstenaars en professionals. Gele apatiet wordt soms gebruikt om stress en emotionele onrust te verminderen, waardoor een gevoel van kalmte en evenwicht ontstaat. In de spirituele geneeskunde wordt aangenomen dat gele apatiet de spijsvertering en het metabolisme kan ondersteunen, hoewel dit niet wetenschappelijk is bewezen. Het kan bijdragen aan een gevoel van verhoogde energie en vitaliteit, wat helpt bij fysieke activiteiten en algehele welzijn.

Reinigen en opladen...

Gele Apatiet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023