• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Fossiel Jaspis

Fossiel jaspis, ook bekend als fossiele hout jaspis of versteend hout jaspis, is een unieke en fascinerende edelsteen die bestaat uit fossiel hout dat gedurende miljoenen jaren is gemineraliseerd met jaspis. Dit proces geeft de steen een bijzondere mix van organische en minerale elementen, waardoor het zowel esthetisch aantrekkelijk als geologisch interessant is.

Fossiel jaspis varieert sterk in kleur, afhankelijk van de mineralen die het fossiele hout hebben vervangen. De kleuren kunnen variëren van bruin, rood, geel en groen tot grijs en zwart. Bestaat uit kwarts (SiO₂) en verschillende insluitsels die het hout hebben vervangen, waardoor het de typische kleuren en patronen krijgt.

Fossiel jaspis kan wereldwijd worden gevonden, met bekende vindplaatsen in de Verenigde Staten (met name Arizona), Indonesië, Madagaskar, en verschillende delen van Afrika.

De werking van Fossiel Jaspis...

Fossiel jaspis wordt geassocieerd met aarding en stabiliteit, wat helpt om gevoelens van veiligheid en bescherming te bevorderen. De steen helpt bij het ontwikkelen van geduld, doorzettingsvermogen en een rustige geest. Fossiel jaspis staat symbool voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op spiritueel niveau. De steen versterkt de verbinding met de aarde en de natuurlijke wereld, en helpt bij het begrijpen van de cycli van de natuur. Fossiel jaspis is sterk verbonden met het wortelchakra, wat helpt bij het balanceren en versterken van dit energiecentrum. Het wordt vaak gebruikt tijdens meditatie om een diepe staat van rust en introspectie te bereiken. Men gelooft dat de steen helpt bij het versterken van botten en gewrichten. Fossiel jaspis wordt soms geassocieerd met het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn. Het kan helpen bij het genezen van emotionele en fysieke wonden uit het verleden.

Reinigen en opladen...

Fossiel Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023