• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Fantoonkwarts

Een steen is een fantoomkwarts als je een vage verschijning van een ander soort kristal in het grote kristal kunt zien zitten. Het lijkt dan op een soort geestverschijning. Daar komt dan ook de naam vandaan.

Meestal komt het voor in de vorm van bergkristal, maar er bestaan ook soorten met rookkwarts, amethist en citrien. Het fantoom wat er dan in zit is vaak chloriet, goethiet, hematiet, amethist, rookkwarts of sneeuwkwarts.

De Fantoomkwarts heeft dus ook, afhankelijk van de samenstelling, verschillende werkingen. Je kunt er altijd de werking van de inclusies en het gehele kristal naast leggen.

De spirituele werking van Fantoomkwarts...

De Fantoomkwarts heeft een sterke connectie met hogere energieën, waardoor jij ook makkelijker deze connectie kunt leggen.

De mentale werking van Fantoomkwarts...

Fantoomkwarts zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen ontwikkeling en pad. Het stimuleert je deze stappen te ondernemen en helpt je contact te maken met hogere energieën, wanneer je dit nodig hebt.

Soms leef je te veel in het verleden of de toekomst. De Fantoomkwarts geeft je dan net het duwtje in de rug om de stappen te nemen die je nu nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld de dingen loslaten die je geen energie meer geven.

Ook geeft de steen je inzicht in wie jij bent. Het brengt meer verbinding met de mensen om je geen, maar laat je ook voelen waarin jij anders en dus bijzonder bent.

Reinigen en opladen...

Fantoomkwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023