• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Eudialiet

Eudialiet, ofwel Eudialyt, is een gele, bruine, roze of paarse steen die deels doorzichtig is en een glasachtige glans heeft.

De naam komt voort uit het Griekse woord dialytos (makkelijk oplosbaar). De steen is namelijk erg makkelijk oplosbaar als het in aanraking komt met zuur.

De spirituele werking van Eudialiet...

Eudialiet heeft een positieve werking op je hartchakra. Deze wordt opnieuw geopend, waardoor er meer ruimte komt voor zelfliefde en vergeving voor de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt.

Het leert je dat je niet altijd moet overleven, want dit gaat vaak ten koste van de wensen die je hart heeft. Hij laat je zien dat dit naast elkaar kan bestaan.

De mentale werking van Eudialiet...

Eudialiet helpt je minder onzeker te zijn over jezelf. Het stimuleert het gevoel genoeg te zijn, in plaats van altijd het gevoel te hebben dat je tekort komt.

Het helpt je daarnaast open te staan voor de dingen om je heen.

De steen is erg geschikt voor mensen die last hebben van depressies en angsten.

Het geeft je een duwtje in de rug om je dromen na te gaan jagen en jouw eigen pad te volgen. Als je niet zeker weet wat je pad precies inhoudt, zorgt Eudialiet ervoor dat je inzicht krijgt in je talenten en de reden waarom je hier op aarde bent gekomen.

De lichamelijke werking van Eudialiet...

Eudialiet heeft een positieve werking op overspanning in allerlei delen van je lichaam. Dit kan bijvoorbeeld zijn in je spieren of in je zenuwen.

Het geeft je lichaam daarnaast een energieboost op de momenten dat je dit tekort komt.

Ook zorgt het ervoor dat je lichaam krachtiger wordt.

Reinigen en opladen...

Eudialiet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023