• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Emerald Calciet

Emerald Calciet heet ook wel Groene Calciet. Emerald Calciet is een zeldzame en prachtige kleurvariëteit van Groene Calciet die een levendige groene kleur vertoont die doet denken aan de edelsteen smaragd.

De groene kleur wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van sporen van andere mineralen, zoals chroom of vanadium, die calciumionen in het kristalrooster vervangen.

Emerald Calciet wordt op verschillende locaties over de hele wereld gevonden, waaronder Mexico, Peru en de Verenigde Staten.

De werking van Emerald Calciet...

Groene Calciet wordt geassocieerd met emotionele genezing en evenwicht. Het kan emotionele wonden verzachten, stress, angst en depressie verlichten en een gevoel van innerlijke vrede en rust bevorderen. Door aan het hartchakra te werken, stimuleert het compassie, vergeving en emotionele ontlading, waardoor mensen negatieve emoties en ervaringen kunnen loslaten.

Groene Calciet zit gekoppeld aan het hartchakra, welke centraal staat voor liefde. De Groene Calciet ondersteunt het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. Lichamelijk werkt de groene calciet met betrekking tot het hart, de longen en het ademhalingssysteem. Het kan de symptomen van astma, allergieën en andere aandoeningen van de luchtwegen helpen verlichten. Bovendien wordt aangenomen dat het het immuunsysteem ondersteunt en helpt bij ontgifting.

Groene calciet heeft een kalmerende en verzachtende energie die stress, spanning en nervositeit helpen verlichten. Er wordt aangenomen dat het ontspanning, rust en een gevoel van innerlijke vrede bevordert, waardoor het gunstig is voor ontspanningstechnieken, meditatie en stressmanagement.

Reinigen en opladen...

Calciet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023