• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Elestial kwarts

Elestial kwarts staat ook wel bekend onder de naam Krokodillenkwarts. Hij heeft allerlei lagen en tekeningen als patroon en heeft soms ook holle ruimtes in de kwarts.

De kristallen zijn vaak grijs, bruin of groen van kleur.

De naam komt voort uit de Braziliaanse naam Jacare kwarts. Hier wordt de steen gevonden. Als je dit vertaald is het dus de alligatorkwarts.

Deze steen is erg krachtig en is dus niet geschikt voor beginners.

De spirituele werking van Elestial kwarts...

Elestial kwarts wordt vaak gebruikt door lichtwerkers, omdat het een hele krachtige werking heeft op spiritueel vlak. Hij brengt je namelijk licht en heeft een sterke zuiverende werking.

Daarnaast geeft hij je precies het steuntje in de rug wat je nodig hebt om je te ontwikkelen, zonder dat het je te veel pusht.

De steen staat sterk in verbinding met de licht kristallijn, hogere dimensielagen en Sirius, waardoor hij een diepgaande healing kan geven.

De mentale werking van Elestial kwarts..

De Elestial kwarts geeft je inzicht en kracht, maar daarnaast ook wijsheid en inzicht in de situaties waar je in zit.

Zoals hiervoor verteld brengt de steen een krachtige healing met zich mee, waardoor trauma's of andere angsten kunnen worden verwerkt. Dit alles gebeurt op een liefdevolle en zachte manier.

De lichamelijke werking van Elestial kwarts...

Elestial kwarts heeft vooral een hele sterke zuiverende werking op je lichaam. Hij zorgt ervoor dat afvalstoffen beter uit je lichaam worden afgevoerd (het is dan ook erg belangrijk om goed te drinken bij het gebruik van deze steen).

Reinigen en opladen...

Elestial kwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023