• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Edelstenen in je interieur

Edelstenen in je interieur zijn een waardevolle toevoeging voor een fijne leefomgeving. Bij de werking van stenen is het ook belangrijk dat het je interieur verrijkt. Bij Yara's begrijpen wij dat je niet alleen een mooie steen wil in je interieur, maar ook dat de werking bij jou en je gezin past. Graag denken wij met je mee en kijken we samen waar jij en jouw gezin behoeften aan hebben en zoeken we naar een passende steen voor iedereen.

Exclusief

Ben je opzoek naar een exclusief en uniek stuk voor in je interieur, dan denkt Yara's graag met je mee. Buiten onze collectie gaan we graag voor je op pad om iets unieks en exclusiefs voor je te bemachtigen, zodat je wensen uitkomen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boomstamtafel of juist een prachtige grote amethistgeode.

Advies

Zoals eerder aangegeven denkt Yara's graag met je mee en onderzoeken we samen de mogelijkheden. Eventueel komen we bij je thuis om je wensen te bespreken en advies te geven op wat het beste bij jou/jullie past. Het is belangrijk dat je de juiste steen/stenen voor de ruimte kiest. Zo kunnen werkingen van stenen met elkaar botsen wanneer ze samen in een ruimte staan of kunnen kinderen reageren op bepaalde werkingen. Dit is persoonlijk en afhankelijk van de ruimte en steen. Yara's denkt graag met je mee.

Vul onderstaand contactformulier voor meer informatie.

Edelstenen en Interieur contactformulier