• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dreamcoat Lemurian

De Dreamcoat Lemurians hebben een geweldige reis gemaakt! Dreamcoat Lemurians zijn in wezen een Lemurische kristallen kern met een tweede groeilaag van Super 7, naast chloriet, hematiet en rutiel.

Ze zijn nog niet zo lang geleden voor het eerst ontdekt in Brazilië. Slechts een heel klein deel is pas uit de grond gemijnd.

De werking van Dreamcoat Lemurian...

Deze buitengewone generator heeft een kern van Lemurisch kwarts om verbinding te maken met hogere dimensies, lagere trillingen te transmuteren en goddelijke vrouwelijke wijsheid te kanaliseren.

Haar Super 7 dreamcoat zorgt voor een hele sterke genezende werking. Super 7 combineert zeven mineralen in één: Amethist, bergkristal, rookkwarts, cacoxeniet, rutiel, goethiet en lepidocrociet. Vanwege de aard van deze kristallen is het ook een fantoom. Deze innerlijke kristalomtrek is als een kleiner beeld van het hoofdkristal en symboliseert bewustzijn en de fasen en cycli van het leven. Het helpt je ook het verleden en het heden, het spirituele en het materiële te integreren. Edelsteengeneratoren verhogen energie van de aarde naar de hemel, van je wortel tot de kroon.

Reinigen en opladen...

Dreamcoat Lemurian is niet geschikt om te reinigen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023