• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Donkere Fantoomkwarts

Donkere fantoomkwarts is een variëteit van kwarts, een veel voorkomend mineraal, dat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van "fantomen" binnenin de kristallen. Deze fantomen zijn in wezen sporen of insluitsels van andere mineralen die zich tijdens de groei van het kwartskristal hebben gevormd en zichtbaar zijn als schaduwachtige, vaak donkere lagen binnenin het kristal.

De donkere fantoomkwarts is een heel zeldzaam gevonden edelsteen uit Indonesië.

De werking van Donkere Fantoomkwarts...

De Donkere Fantoomkwarts wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. De donkere fantomen binnenin het kwarts worden soms gezien als symbolen van persoonlijke evolutie en transformatie. Donkere fantoomkwarts wordt beschouwd als een krachtige steen voor persoonlijke transformatie. Het kan helpen oude patronen en blokkades te doorbreken en groei en verandering te bevorderen. Veel mensen geloven dat donkere fantoomkwarts beschermende eigenschappen heeft en negatieve energieën kan afweren. Het kan nuttig zijn om met donkere fantoomkwarts te mediteren, omdat het kan helpen bij het verkennen van diepe innerlijke processen en het verkrijgen van inzichten.

Reinigen en opladen...

Donkere Fantoomkwarts is niet geschikt om te reinigen met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023