• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dendriet Opaal

Dendriet opaal, ook bekend als Dendriet Agaat, is een soort opaal dat kenmerkende dendritische of boomachtige insluitsels in zijn structuur vertoont. Deze insluitsels lijken vaak op varens, takken of andere organische vormen. Deze dendrieten worden gevormd door minerale afzettingen die tijdens het vormingsproces in het opaal sijpelen. Terwijl deze vloeistoffen kristalliseren, creëren ze vertakte structuren die vast komen te zitten in de silicamatrix van het opaal.

Dendritisch opaal heeft doorgaans een doorschijnende tot ondoorzichtige witte, grijze of kleurloze basiskleur, die een achtergrond vormt voor de donkere, vertakkende dendritische insluitsels. Deze insluitsels zijn vaak samengesteld uit mineralen zoals mangaan, ijzer of andere oxiden.

De werking van Dendriet Opaal...

De ingewikkelde dendritische patronen van Dendriet opaal worden geassocieerd met de natuurlijke wereld, vooral met bomen, varens en ander plantenleven. Hierdoor versterkt Dendriet opaal de verbinding met de natuur, waardoor een diepere waardering voor de schoonheid en harmonie van de aarde ontstaat. Dendriet Opaal heeft dan ook een aardende werking. Hij helpt je om beter gegrond te blijven waardoor je je beter in het huidige moment kan bevinden en een gevoel van stabiliteit kunt ervaren. Het heeft een kalmerende en stabiliserende invloed, vooral in tijden van stress of onrust.

Dendriet Opaal ondersteunt emotionele genezing en innerlijke vrede. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties, zoals angst en verdriet, en een gevoel van sereniteit en rust bevordert. Het kan je helpen om emotioneel meer balans te vinden. Dendritisch opaal wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en verlichting. Het kan de intuïtie, helderheid en spiritueel bewustzijn verbeteren, waardoor persoonlijke groei en transformatie kan worden vergemakkelijkt. De ingewikkelde patronen van dendriet opaal symboliseren de onderlinge verbondenheid van alle dingen en de inherente wijsheid van het universum.

Dendriet opaal stimuleert de creativiteit, nieuwe ideeën en inzichten. De ingewikkelde patronen kunnen de verbeelding prikkelen en artistieke expressie en innovatie aanmoedigen.

Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023