• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dendriet Opaal

Dendriet opaal is een speciale variëteit van opaal met dendritische insluitsels. Deze insluitsels lijken op delicate takken, bladeren, of varenachtige structuren en creëren een prachtige natuurlijke tekening in het opaal. De dendrieten in de steen zijn insluitsels van mangaanoxydaties. Dendriet opaal heeft meestal een melkachtige tot doorschijnende basis, en de dendritische insluitsels zijn meestal zwart, bruin of donkergroen van kleur. Deze insluitsels vormen vaak intrigerende en sierlijke patronen binnenin het opaal.

De werking van Dendriet Opaal...

Dendriet opaal wordt vaak beschouwd als een steen die spirituele groei en bewustwording bevordert. Ze kan helpen om diepere inzichten te verkrijgen en een dieper begrip van jezelf en je spirituele pad te ontwikkelen. Mensen geloven dat dendriet opaal beschermende eigenschappen heeft en negatieve energieën kan afweren. Het kan helpen bij het creëren van een energetische schild om je heen. Deze steen wordt vaak gebruikt om emotionele wonden te helen en een gevoel van innerlijke vrede en harmonie te bevorderen. Ze kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en trauma's. Dendriet opaal wordt soms geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en het vergroten van artistieke expressie. Ze kan je helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het uiten van jezelf op creatieve manieren. Vanwege de dendritische insluitsels wordt dendriet opaal vaak gezien als een steen die je verbindt met de natuurlijke wereld. De steen kan helpen bij aarding en het versterken van je band met de aarde.

Reinigen en opladen...

Dendriet Opaal kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023