• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Dendriet Agaat

Dendriet agaat is een variant van agaat, een type chalcedoonkwarts dat bekend staat om haar unieke dendritische of boomachtige insluitsels. Deze insluitsels verschijnen vaak als vertakkingspatronen, die lijken op de groei van boomtakken of varenbladeren. Dendritische agaat wordt gewaardeerd om haar opvallende en natuurlijke ontwerpen, waardoor het een populaire keuze is voor gebruik in sieraden en decoratieve artikelen. Er wordt aangenomen dat het metafysische eigenschappen heeft die verband houden met groei, overvloed en verbinding met de natuur. De dendrieten in de steen zijn insluitsels van mangaanoxydaties.

De werking van Agaat...

Agaat, inclusief dendriet agaat, wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele en helende eigenschappen. De werking van agaat wordt vaak geïnterpreteerd op basis van kleur en patronen. Hier zijn enkele algemene betekenissen en eigenschappen die aan agaat worden toegeschreven...

Agaat wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van innerlijke stabiliteit, rust en emotionele balans. Ze wordt beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren en een gevoel van veiligheid kan bieden. Agaat wordt soms geassocieerd met het vergroten van moed en zelfvertrouwen, waardoor het gemakkelijker wordt om uitdagingen aan te gaan. Deze steen kan helpen bij spirituele groei en bewustwording. Agaat kan worden gezien als een steen die harmonie en verbinding tussen lichaam, geest en ziel bevordert. Ook kan ze helpen bij het aarden van energieën en het in contact blijven met de natuur.

Reinigen en opladen...

Dendriet Agaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023