• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Danburiet

Danburiet is een kleurloze, lichtgele, witte of bruinige steen die vrijwel altijd doorschijnend is. Daarnaast heeft hij een glans over zich heen, waardoor het soms wordt verward met glas.

De steen is vernoemd naar zijn eerste vindplaats 'Danbury' in Connecticut.

De steen komt heel veel voor, maar met name in de landen Mexico, Canada, de Verenigde Staten, Italië en Zwitserland.

De spirituele werking van Danburiet...

Danburiet is een steen met een hele hoge trilling, waardoor het vaak wordt ingezet door lichtwerkers om je spirituele vibraties te versterken. Het verbindt je krachtiger met hogere energieën, zoals engelen of gidsen.

Het is namelijk verbonden met de witte energie van aartsengelen Michael en Gabriël, maar ook met de roze energie die weer verbonden staat met de Godinnen.

Het reinigt hierdoor je derde oog en chakras. Het verbindt ze allemaal opnieuw met elkaar en zorgt ervoor dat alles weer in harmonie komt.

Daarnaast is het ook een Ascensiekristal. Dit betekend dat hij je helpt je hoogste kosmische doel te behalen. Hij zet je in je kracht, zorgt ervoor dat je het verleden loslaat en geeft je een duwtje in de rug om je doelen te behalen.

Het kristal is ook verboden met de regenboogenergie, waardoor je makkelijker interdimensionaal kan reizen en communicatie met hogere energieën makkelijker verloopt.

Ook wordt de steen vaak gebruikt bij stervensbegeleiding, omdat het je troost en kalmeert. Hierdoor komt je emotionele lichaam tot rust.

De mentale werking van Danburiet...

Danburiet zorgt ervoor dat je stress wordt verminderd en kalmeert je. Dit kan bijvoorbeeld goed zijn als je veel ingrijpende gebeurtenissen meemaakt in je leven.

Het helpt ook woede uit het verleden te verwerken.

Ook is de steen geschikt voor slaapproblemen, zoals moeilijk inslapen of nachtmerries. Het zorgt er namelijk voor dat je onderbewuste in een bepaalde rust komt en alle gesprekken in je hoofd stoppen.

De lichamelijke werking van Danburiet...

Danburiet heeft een ontgiftende werking op je lichaam en vermindert klachten van allergieën en chronische aandoeningen.

Reinigen en opladen...

Danburiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023