• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Copal

Copal is een jonge vorm van Barnsteen. Het is eigenlijk geen edelsteen, want het is een fossiele vorm van de hars van naaldbomen. Edelstenen kun je vaak herkennen aan dat ze koud voelen in je hand, maar Copal voelt warm aan.

Zoals gezegd is het een jonge vorm van Barnsteen. Barnsteen is vaak meer dan een miljoen jaar oud. Copal is dan ook vaak nog wat lichter van kleur, omdat het nog niet zo lang bestaat, maar het heeft wel een gelijke werking.

De spirituele werking van Copal...

Copal is een sterk reinigende steen voor je energetische lichaam, maar ook ruimtes. Het draagt namelijk een lichte energie met zich mee en haalt negatieve energieën weg.

De mentale werking van Copal...

Copal werkt goed voor mensen die kampen met suïcidale gedachtes, depressies en stress. Het kan voelen alsof er een zon opnieuw in je gaat schijnen, door de lichte energie die het met zich meedraagt. Het geeft je weer wat positiviteit en vrolijkheid.

Daarnaast versterkt het je zelfvertrouwen en creativiteit.

De steen staat er ook om bekend goed te werken voor honden en andere dieren. Het beschermd namelijk tegen vlooien en geeft angstige honden wat meer zelfvertrouwen en vertrouwen in de omgeving.

De lichamelijke werking van Copal...

Copal helpt goed tegen maag-, darm-, milt-, nier-, en galblaasklachten.

Daarnaast ook tegen problemen met je gewrichten en pijn in je tanden. Het wordt ook vaak gebruikt als de tanden van kinderen doorkomen. Het geeft een verlichting bij deze pijn.

Ook is het geschikt als je last hebt van keelpijn en helpt het infecties te kalmeren. En wordt het vaak ingezet bij mensen met de ziekte van Lyme.

Reinigen en opladen...

Copal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023