• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Cobalto calciet

Cobalto Calciet wordt gekenmerkt door zijn levendige roze tot roodachtig roze kleur, die kan variëren van lichtroze tot intense tinten magenta. De intensiteit van de kleur hangt af van de concentratie kobaltverontreinigingen die in de kristalstructuur aanwezig zijn. De steen is erg zacht en daardoor heel breekbaar.

Cobaltoan Calciet bestaat voornamelijk uit calciumcarbonaat (CaCO3), net als andere soorten calciet. De roze kleur wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van kobaltionen die calciumionen in het kristalrooster vervangen.

Cobalto Calciet wordt gevonden op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder de Democratische Republiek Congo, Marokko, Italië en de Verenigde Staten.

De werking van Cobalto calciet...

Cobalto Calciet stimuleert spirituele ontwikkeling en reinigt je lichaam en de ruimte waar hij in staat van negatieve energieën. Hierdoor moet hij ook regelmatig gereinigd worden.

Cobalto calciet is een motiverende steen. Hij zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen en moed krijgt, waardoor je sneller nieuwe situaties aangaat en jezelf kan ontwikkelen.

Ook geeft het je meer daadkracht en standvastigheid om vast te houden aan je doel en daar naartoe te werken.

Het stimuleert ook het analytisch denken en concentratie, waardoor het bijvoorbeeld erg geschikt is om te gebruiken tijden het werken of studeren.

Cobalto calciet is een steen die erg geschikt is voor kinderen, omdat het de groei bevordert. Het stimuleert namelijk je immuunsysteem en stofwisseling, waardoor je lichaam beter de kans krijgt om te groeien en ontwikkelen.

Uiteraard is dit ook geschikt voor volwassen. Het is namelijk ook geschikt voor mensen die last hebben van hartritmestoornissen, botten, gewrichten en het stimuleert de opname van calcium.

Reinigen en opladen...

Cobalto calciet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023