• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Clintoniet

Clintoniet is een relatief zeldzaam mineraal dat tot de micagroep behoort. Het is een variant van de broze mica's en wordt meestal aangetroffen in metamorfe gesteenten. Clintoniet verschijnt meestal in de kleuren bruin, roodbruin of groenachtig bruin. De kleur kan variëren afhankelijk van de samenstelling en de specifieke omstandigheden van zijn vorming. Het heeft een bladachtige of platen textuur die lijkt op andere mica's, maar is wel brozer. De kristallen kunnen verschijnen als kleine, dunne plaatjes of aggregaten. Het bevat elementen zoals calcium, magnesium, aluminium, silicium, zuurstof en waterstof.

Clintoniet wordt vaak aangetroffen in metamorfe gesteenten onder hoge druk en bij lage temperaturen. Het ontstaat door de verandering van andere mineralen tijdens metamorfe processen. Clintoniet is op verschillende locaties over de hele wereld gevonden, waaronder delen van de Verenigde Staten (zoals New York), Italië, Zwitserland en Japan.

De werking van Clintoniet...

Er wordt aangenomen dat Clintoniet aardende eigenschappen heeft, waardoor individuen verbonden blijven met de aarde en zich stabieler en veiliger voelen. Het kan helpen bij het brengen van een gevoel van evenwicht en kalmte. De steen kan emotionele stabiliteit bevorderen en stress verminderen, waardoor een kalme en evenwichtige gemoedstoestand wordt behouden. Clintoniet wordt beschouwd als een beschermende steen, die de drager beschermt tegen negatieve energieën en invloeden. Het wordt vaak gebruikt om een ​​veilige en ondersteunende omgeving te creëren.

Er wordt gezegd dat Clintonite de spirituele groei en het inzicht verbetert, waardoor je je makkelijker kunt verbinden met het hoger bewustzijn en spirituele rijken. Het kan helpen bij het verdiepen van meditatie en het verbeteren van spirituele praktijken.

Reinigen en opladen...

Clintoniet zelf kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023